Kedves Látogató!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cd sorozatainkat: „A katolikus egyház ünnepi szentmiséi sorozat”, „Szentek sorozat”, „Adventi hétköznapok sorozat”, „Litániák, gyászmisék, keresztutak sorozat”.

Az esztétikai élményszerzés mellett fontosnak tartjuk a népénekek hagyományának ápolását, fennmaradását és nem titkolt célunk ezek továbbörökítése a jövő nemzedékei számára.

A cd sorozatok a karancssági templomban készültek és közel három esztendő fáradtságos munkájának eredménye; hangszerkíséretet a templom két manualos orgonája adja. A felvételeken Durnyik József kántor, karnagy úr énekel, aki egyházmegyénkben már 40 éve szolgáló elismert szaktekintélynek számít. A felvételek digitális formában a legkiválóbb minőségű hangtechnikával készültek, ideális templomi körülmények között, ennek köszönhető az eredeti valósághű hangzás.

Kiadványaink a „Hozsanna” az „Éneklő egyház” és a Zsoltárok könyvének teljességét tartalmazza (bővebben: a „Zenei összegzés” és a „Cd-sorozatok zenei anyaga” című részben).

Mindegyik cd egy-egy szentmise hanganyagát fogja össze, melyek a liturgikus előírások szabályai szerint kerültek összeállításra.

Azonban lehetőségünk van egyéni kérések teljesítésére is (például csak a zsoltárok összeállítása ..stb), vagy a felvett hanganyagból igény szerinti válogatások készítése.

Sorozatunkat ajánlom minden hívő és nem hívő embernek egyaránt; mindenkinek, aki szereti a szépet, keresi az értéket ebben az egyre jobban értéktelenedő világunkban.

 

Elérhetőségeim bármelyikén szívesen fogadom kéréseit,kérdéseit:

 

Levelezési cím:

HU 3136 Etes Rákóczi út 35.

Telefonszám:

+36-32-446-245

+36-30-9871-895

E-mail cím:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Gerhát Csaba

felelős vezető